Floor Wittink - Misschien wisten zijn alles

18 september, Kultuerhús De Klameare in WORKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het eerste concert van Workum Klassiek stond heel anders aangekondigd: het zou een optreden worden met MultiMuse. Helaas is één van de musici ziek geworden en kan voorlopig niet optreden. Gelukkig kwamen deze musici zelf met een oplossing in de persoon van Floor Wittink. Een ras-muzikante die zowel ...

Lees meer

Het eerste concert van Workum Klassiek stond heel anders aangekondigd: het zou een optreden worden met MultiMuse. Helaas is één van de musici ziek geworden en kan voorlopig niet optreden. Gelukkig kwamen deze musici zelf met een oplossing in de persoon van Floor Wittink. Een ras-muzikante die zowel saxofoon als piano speelt.

Zij komt met het uitdagende en intrigerende programma ‘Misschien wisten zij alles’ waarin Floor Wittink verhalen van Toon Tellegen en muziek van onder meer Schubert, Bach en Ravel samensmeedt tot een uniek vertelconcert voor volwassenen. Zichzelf begeleidend op piano en saxofoon speelt en vertelt Floor enkele van de 214 intieme, filosofische en soms absurdistische verhalen over de mier en andere dieren uit het gelijknamige boek van deze schrijver, arts en dichter. Muziek en vertellingen vormen een subtiele eenheid, die ontroert, verrast en je laat wegdromen. Een voorstelling waarvan Toon Tellegen zelf zei: ‘Dank je wel voor je prachtige voorstelling!’ Waarvan acte.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 september 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00

Voorverkoop: reserveren mogelijk via www.muziekbegrijptuhet.nl / Workum Klassiek.

Waar is het?

Kultuerhús De Klameare
Merk 1
8711 CL WORKUM
0515 541619
www.klameare.nl
info@klameare.nl

€ 15,00