Fluitenkruid - Kerstconcert

17 december, Witte kerk in VISVLIET

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Fluitenkruid is een professioneel close harmony kwartet uit het noorden, opgericht in 2017. Het kwartet bestaat uit zangeressen Marleen Schoonhoff, Diane Broersma, Gerdien Kuipers en Jildou Duiven, die elkaar leerden kennen op het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Fluitenkruid zong onder an...

Lees meer

Fluitenkruid is een professioneel close harmony kwartet uit het noorden, opgericht in 2017.

Het kwartet bestaat uit zangeressen Marleen Schoonhoff, Diane Broersma, Gerdien Kuipers en Jildou Duiven, die elkaar leerden kennen op het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Fluitenkruid zong onder andere op FestivalderAa in 2019 en op Winterwelvaart in 2021. Ze komen tot bloei bij het zingen van eigen a capella arrangementen, reikend van jazz tot kleinkunst. Met vier verschillende stemmen die perfect bij elkaar kleuren, weten zij de gevoelige snaar te raken.

In samenwerking met ‘De School’ in Visvliet geven zij een kerstconcert met bekend en minder bekend kerstrepertoire, zoals Winter Wonderland, O Holy Night, en River van Joni Mitchell, afgewisseld met een verhaal. Daarnaast verzorgen zij voor geïnteresseerden voorafgaand aan het concert de workshop ‘Zing mee met Fluitenkruid’, waarbij deelnemers onderdeel worden van het concert. Het belooft een intieme, kerstige en muzikale avond te worden!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 8.50

Waar is het?

Witte kerk
Heirweg 16
9845 AC VISVLIET