Flying Low

19 september, Brouwerij Martinus in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gitarist Anton Goudsmit (gitaar) en bassist Arnold Dooyeweerd (bas); jazz. openen het seizoen voor de Stichting Jazz in Groningen. Line up: Anton Goudsmit (gitaar), Arnold Dooyeweerd (contrabas) https://www.eventbrite.com/e/169759905447 Eindelijk mag en kan het weer. Live jazz in Brouwerij Marti...

Lees meer

Gitarist Anton Goudsmit (gitaar) en bassist Arnold Dooyeweerd (bas); jazz. openen het seizoen voor de Stichting Jazz in Groningen.

Line up: Anton Goudsmit (gitaar), Arnold Dooyeweerd (contrabas)

https://www.eventbrite.com/e/169759905447

Eindelijk mag en kan het weer. Live jazz in Brouwerij Martinus. Arnold Dooyeweerd en Anton Goudsmit bijten het spits af. Een duo dat nog niet eerder samen in de brouwerij te horen was.

Een spannende combinatie, zou Dooyeweerd Goudsmit ingetogen laten spelen, of stimuleren zij elkaar tot wilde uitersten? FLYING LOW noemen zij zich. Waarom precies komen we vast en zeker bij het concert te weten. Ze zullen composities van Arnold Dooyeweerd spelen. Hij trad op met Amerikaanse beroemdheden als Ben Webster, Dexter Gordon, Don Byas, Johnny Griffin, Art Taylor, Kenny Drew en Chet Baker.

De Amsterdamse gitarist en componist Anton Goudsmit is een wervelwind van creativiteit, in staat om het publiek te fascineren met zijn sterke groove en unieke muzikale persoonlijkheid. De afgelopen jaren timmerde hij aan de weg met zijn eigen Ton petit, met de nieuwe souljazz sensatie Montis, Goudsmit & Directie en heeft hij de Surf muziek in een jazz jasje gestoken met superband BRUUT!.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 15:30 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00
CJP : € 10.00

Voorverkoop: https://www.eventbrite.com/e/169759905447.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Brouwerij Martinus
Kostersgang 32
9711 CX GRONINGEN

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader