Folly Art Norg

1 augustus t/m 29 augustus, Kunsterf Norg in NORG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een folly is een bouwsel Bouwwerken met opzet zonder functie, landschap art, vermaak architectuur en kunst in de openbare ruimte. Al vele honderden jaren bouwen mensen deze nutteloze bouwsels in hun tuin of op hun land. Folly Art Norg is een evenement in Norg waarin de folly’s centraal staan. Als j...

Lees meer

Een folly is een bouwsel Bouwwerken met opzet zonder functie, landschap art, vermaak architectuur en kunst in de openbare ruimte. Al vele honderden jaren bouwen mensen deze nutteloze bouwsels in hun tuin of op hun land. Folly Art Norg is een evenement in Norg waarin de folly’s centraal staan.

Als je er eenmaal een paar gezien hebt vergeet je het niet meer en wil je er steeds meer zien. Tijdens Folly Art Norg kan dit!

We streven er naar om in 2021 weer een mooie wandelroute van ca. 7 km te maken, waar je wandelend of fietsend zo’n 15 folly’s kunt bezoeken. Op de pagina ‘FAN21‘ vind je binnenkort meer informatie over welke aanpassingen en maatregelen wij nemen met betrekking tot COVID-19.

Op het infopunt bij Kunsterf Norg (Brinkstraat 1 in Norg) kun je een boekje kopen met meer informatie over de route en de bouwers. De route start en eindigt hier, en er is gelegenheid om voor- of achteraf nog wat te drinken in de theetuin.

Openingstijden voor afhalen gereserveerde kaarten en theetuin
Zondag 1 tot en met zondag 29 augustus 2021 van 10:00 tot 17:00
Op dit moment kun je nog geen tickets reserveren. Wanneer dit in verband met COVID-19 in augustus nog steeds noodzakelijk is plaatsen wij hier een link naar meer informatie over hoe je tickets kunt reserveren.

Opening zondag 1 augustus
11:00 officiële opening
15:00 meet & greet met de makers

Hoe werkt het?
Folly Art Norg is een wedstrijd. De makers sturen aan het begin van het kalenderjaar een plan en maquette in. Na een ontmoeting met en een presentatie door de genomineerde makers, wordt door Stichting Amonet de definitieve selectie van deelnemers gemaakt. Een week voor het evenement komen de makers naar Norg en bouwen met een klein budget hun folly.

De folly route
Als bezoeker van Folly Art Norg start je bij Kunsterf Norg. Hier kun je alle informatie krijgen die nodig is om een geslaagde folly tocht te maken. Koop daar voor €10 het boekje met informatie over de makers, de folly’s en de route.

Ook is er op het terrein gelegenheid om je mening en ideeën achter te laten. Voor de organisatie en de makers is het leuk om te lezen wat je er van vond en of je een favoriet hebt. Dus kom vooral na de wandeling terug op het terrein.

Theetuin
Heb je de hele wandeling gemaakt en wil je nog wat drinken of eten? Dit kan in onze theetuin bij Kunsterf Norg. Klets na met een lekker kopje koffie of thee en zelfgemaakte taart of koek! Ook hebben we tosti’s en soep. En mocht je nou je flesje water voor onderweg vergeten zijn, dan hebben we deze ook voor je op voorraad.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
9331 JE NORG
www.kunsterfnorg.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader