Forbidden Songs

25 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Musicus en onderzoeker Anastasis Sarakatsanos reisde van Athene naar het noorden van Griekenland om vergeten liederen te ontdekken en uitstervende culturen vast te leggen. Hij keerde terug met enkele onverwachte geschenken en verhalen die hij met ons deelt. ‘Ik reisde als kind door Noord-Griekenlan...

Lees meer

Musicus en onderzoeker Anastasis Sarakatsanos reisde van Athene naar het noorden van Griekenland om vergeten liederen te ontdekken en uitstervende culturen vast te leggen. Hij keerde terug met enkele onverwachte geschenken en verhalen die hij met ons deelt.

‘Ik reisde als kind door Noord-Griekenland om mijn grootvader te bezoeken. De tocht naar het dorp duurde een hele dag. Het was zo’n speciale gebeurtenis voor mijn familie dat ik nog zeer levendige herinneringen aan die jaarlijkse reis heb.

Onlangs ben ik teruggegaan en heb meegedaan aan een filmproductie in het noorden om liederen in verschillende talen te documenteren van gemeenschappen wiens rechten al generaties lang worden ontzegd.

Ik reed door vertrouwde landschappen. Ik herinnerde me dingen, ik luisterde en ik leerde opnieuw. Ik ben hier om te praten over herinnering, geschiedenis, identiteit en waarom het belangrijk is om onze liederen te blijven zingen.’


Let op: De voorstelling is Engels gesproken

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 juni 2021 : vanaf 18:00
vr 25 juni 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader