Fotogeniek Appingedam

9 oktober, Locatie bekendgemaakt bij opgave in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Fotografiewandeling Appingedam met biologische lunch. Voordat je aan de wandeling begint, krijg je, onder het genot van koffie, thee en huisgemaakte taart, uitleg over stadsfotografie, lichtval, compositie en camera-instellingen. Vervolgens maak je een korte wandeling met de fotograaf en maak je de...

Lees meer

Fotografiewandeling Appingedam met biologische lunch.

Voordat je aan de wandeling begint, krijg je, onder het genot van koffie, thee en huisgemaakte taart, uitleg over stadsfotografie, lichtval, compositie en camera-instellingen. Vervolgens maak je een korte wandeling met de fotograaf en maak je de eerste foto’s in het fotogenieke stadje Appingedam met haar Middeleeuws centrum met pakhuizen langs het water, unieke hangende keukens, een prachtige synagoge, bijzondere kerken en talloze andere historische panden en monumenten. Rond het middaguur word je getrakteerd op lekkers uit Groningen tijdens de oudhollandse, biologische lunch die volgens het principe van slow-cooking is bereid. Daarna is er volop tijd om de parels van de stad te fotograferen.
Deze fotografieworkshop is zowel voor beginners als gevorderden. Je maakt foto’s met je eigen (digitale) camera of mobiele telefoon. Deze fotografiewandeling is een samenwerking tussen Noord-Nederland te voet, AureliaTree en Biblionet Groningen.

Opgave deelname tot 6 oktober via de website www.noordnederlandtevoet.nl of via info@noordnederlandtevoet.nl

Lees minder

Data en tijden

za 9 oktober 2021 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 60.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 60,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader