Fotografeer de bloeiende kwelders op het Noarderleech

21 augustus, Kweldercentrum (infocentrum It Fryske Gea) in HALLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Fotografie excursie It Fryske Gea (12+), opg. 0511-539618. Noard-Fryslân Bûtendyks is een enorm natuurgebied dat grotendeels bestaat uit buitendijks land aan de rand van de Waddenzee. Dit noemen we ook wel het Noarderleech. Een prachtig natuurgebied met volop rust, ruimte en leegheid. Oftewel, het ...

Lees meer

Fotografie excursie It Fryske Gea (12+), opg. 0511-539618.

Noard-Fryslân Bûtendyks is een enorm natuurgebied dat grotendeels bestaat uit buitendijks land aan de rand van de Waddenzee. Dit noemen we ook wel het Noarderleech. Een prachtig natuurgebied met volop rust, ruimte en leegheid. Oftewel, het ultieme decor voor het schieten van de perfecte natuurplaat! Hoe? Je leert het tijdens onze fotografie-excursie. Een ervaren fotograaf/excursieleider laat je de mooiste plekjes zien en geeft handige tips en tricks.

Fotografeer je graag in de natuur?
Dan is dit jouw kans. Pak je fotocamera en ga samen met mede-amateurfotografen op pad in Noard-Fryslân Bûtendyks. Er is genoeg te ontdekken. De drinkdobbes lijken soms wel terpen in het kale landschap en zijn met hun ringvorm fotogenieke punten in de natuur. Op het slik is het volop spelen met weerkaatsing, weerspiegeling en tegenlicht. Ben jij wel in voor een uitdaging? Ga aan de slag met het fotograferen van de vele vogels en beleef de natuur vanachter je cameralens.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 21 augustus 2022 : 14:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.00

Toelichting: leden gratis.

Waar is het?

Kweldercentrum (infocentrum It Fryske Gea)
Noorderleeg 5a
9074 TG HALLUM