Fotoralia Drenthe

3 april t/m 9 juli in Hotel-Restaurant Bitter en Zoet in VEENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Ingevoerde zoektermen

Gekozen categorie


Kies een extra subcategorie

Locaties

Toon meer gevonden locaties

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden
Ga terug naar de homepagina

Fototentoonstelling van natuurfotograaf André Brasse in Hotel Restaurant Bitter en Zoet te Veenhuizen.

Met de opening van het toeristenseizoen is ook de fototentoonstelling ‘Fotoralia Drenthe’ geopend in Hotel Restaurant Bitter en zoet te Veenhuizen. De tentoonstelling toont landschappen, planten en dieren die voor komen in Noord Drenthe.

Op verzoek van Loes Talens, van Bitter en Zoet, heeft André Brasse een fototentoonstelling ingericht met een verscheidenheid aan beelden van landschappen en natuur uit Noord Drenthe. “met deze expositie neem ik mijn gasten mee naar de mooie landschappen en natuur in en om Veenhuizen” aldus Loes Talens. “Er is hier zoveel moois in de omgeving te zien en beleven, het zou jammer zijn als ze daar pas achter komen als ze weer thuis zijn”.

André Brasse is al jarenlang vrijetijdsfotograaf en natuurliefhebber. Die twee hobby’s zorgen er voor dat hij vaak met zijn Canon camera in de natuur te vinden is. Als Senior Projectleider bij IVN Drenthe (Instituut voor Natuureducatie) is hij oa werkzaam als coördinator communicatie en educatie voor Nationaal Park Drentsche Aa.

In de tentoonstelling zijn dan ook meerdere landschapsfoto’s uit dit gebied te zien. “Het is een soort fotokabinet van de Noord-Drentse natuur geworden” aldus Andre . Meer foto’s zijn te zien op de website www.andrebrasse.nl en op zijn facebookpagina’s waaronder de pagina ‘Buitengewoon Boeiend Noordenveld’.

De tentoonstelling is speels opgebouwd. Je vindt er foto’s in ‘standaard’ fotolijsten, foto’s op canvas , foto’s in een ansichtkaarten-rek en twee steigerhouten panelen met daarop een grote verscheidenheid aan fotolijstjes en foto-onderwerpen. De lijstjes zijn aangeboden na een oproep op Facebook. André dankt de vele schenkers van de fotolijstjes die zo hun bijdrage aan de tentoonstelling hebben geleverd.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en te zien tot de zomervakantie. Hotel Restaurant Bitter en Zoet, Hospitaallaan 16, 9341 AH Veenhuizen, www.bitterenzoet.nl.

Links

www.andrebrasse.nl www.bitterenzoet.nl

Data en tijden

maandag 3 april 2017 t/m zondag 9 juli 2017

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

Prijzen

Volwassen : Gratis
Kinderen : Gratis
65 plus : Gratis
CJP : Gratis

Waar is het?

Hotel-Restaurant Bitter en Zoet
Hospitaallaan 16
9341 AH VEENHUIZEN
0592 385002
www.bitterenzoetveenhuizen.nl
info@bitterenzoet.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen