Four in One

24 juni, It Breahûs in BALK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Brisk blokfluitkwartet; klassiek. BRISK betekent levendig en wakker. “De genadeklap voor het imago van braafheid van de blokfluit”, aldus een recensent. Marjan Banis, Susanna Borsch, Bert Honig en Alide Verheij werken er al sinds 1986 aan om de blokfluit als eigentijds instrument op de concertpodia...

Lees meer

Brisk blokfluitkwartet; klassiek.

BRISK betekent levendig en wakker. “De genadeklap voor het imago van braafheid van de blokfluit”, aldus een recensent. Marjan Banis, Susanna Borsch, Bert Honig en Alide Verheij werken er al sinds 1986 aan om de blokfluit als eigentijds instrument op de concertpodia te brengen. En dat lukt heel aardig. Hun enorme verzameling blokfluiten klonken op talloze podia en festivals van naam in vele Europese landen, Bolivia, Canada en de VS. Daarnaast maakten zij tal van radio en tv-opnamen, meer dan tien alom geprezen cd’s en ontvingen zij een stipendium van het Prins Bernard Cultuurfonds.

Het te spelen programma is ‘Four in one’ genoemd, impliciet verwijzend naar canons die in verschillende vormen de rode draad vormen. Het komt allemaal voorbij: een Fuga van Dufay, een Caccia van Toek Numan, een Catch van Willem Wander van Nieuwkerk, canons van Palestrina, Scriabin en Robert Zuidam. En naast de nodige Bach ook het 90ste stuk dat speciaal voor BRISK geschreven werd, door Celia Swart.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 24 juni 2022 : 20:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: De concerten zijn vrij toegankelijk, maar er wordt van uitgegaan dat de bezoekers wel een financiële bijdrage van ongeveer €7,50 pp in de collecteschaal deponeren..

Waar is het?

It Breahûs
Van Swinderenstraat 6
8561 AP BALK