Frank Kooijman en Niels van der Gulik - Central Park - The Story of Simon and Garfunkel

23 april 2023, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater. Het legendarische Simon & Garfunkel Concert in Central Park New York. Het reünieconcert van Simon & Garfunkel in CENTRAL PARK New York is misschien wel het allerbekendste van dit wereldberoemde duo. Het vond plaats in 1981 voor een massaal uitgelopen publiek, ruim tien jaar na hun s...

Lees meer

Muziektheater.

Het legendarische Simon & Garfunkel Concert in Central Park New York.

Het reünieconcert van Simon & Garfunkel in CENTRAL PARK New York is misschien wel het allerbekendste van dit wereldberoemde duo. Het vond plaats in 1981 voor een massaal uitgelopen publiek, ruim tien jaar na hun scheiding in 1970. Het ging om een benefiet concert om Central Park van de ondergang te redden. Het concert leverde zo’n $ 51.000 op voor het park. De poging om Simon en Garfunkel weer bij elkaar te krijgen was tevergeefs. Hierna zullen ze nooit meer echt een duo vormen.

Zangers Niels van der Gulik en Frank Kooijman nemen je mee naar New York 1981. Vertellen het verhaal en spelen de nummers van dit legendarische Central Park concert. Niels stond al 2x in een uitverkochte Gashouder met ‘The Story of Simon & Garfunkel’.

CENTRAL PARK is een fantastisch feelgoodconcert, bomvol tijdloze hits als ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Sound of Silence’, ‘A Heart In New York’ en ‘50 Ways To Leave Your Lover’. En meer!

Een supermooie muzikale middag, met humor en… kippenvel.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 23 april 2023 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Toelichting: incl. koffie/thee voor aanvang.

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART