Frank Paavo kwartet

25 september, Hotel 't Raedhûs in DOKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Saxofonist/ componist Frank Paavo, bekend als ‘de Jazzpainter van Amsterdam’, componeert dansbare hardbop. Horace Silver en Monk zijn nooit ver weg. Paavo’s muziek is verrassend, doorleefd, in een jasje van bedrieglijke eenvoud en humor. ‘Muziek geladen met positieve energie die voor iedereen toeg...

Lees meer

Saxofonist/ componist Frank Paavo, bekend als ‘de Jazzpainter van Amsterdam’, componeert dansbare hardbop. Horace Silver en Monk zijn nooit ver weg. Paavo’s muziek is verrassend, doorleefd, in een jasje van bedrieglijke eenvoud en humor.

‘Muziek geladen met positieve energie die voor iedereen toegankelijk is'. (Hans Mantel). ‘Frank is niet alleen een smaakvolle componist en saxofonist, maar heeft ook het talent zich te omringen met fijne musici die zijn muziek prachtig uitvoeren’, (Tineke Postma). Line-up: Frank Paavo - tenor- en sopraansaxofoon; Jeroen van Helsdingen - keyboard (een van Nederlands meest veelzijdige toetsenisten); Arnold Dooyeweerd - bas, Bart van Helsdingen – drums (de Volkskrant: "de mateloze metronoom."). Na het concert jam sessie onder leiding van Frank voor redelijk gevorderde jazz amateurs.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 15:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.50
Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)

Waar is het?

Hotel 't Raedhûs
Koningstraat 1
9101 LP DOKKUM
0519 294082
http://www.raedhus.nl
info@raedhus.nl

€ 4,50