Frans Vermeerssen trio

1 december, Het Rode Hert in RODERWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Donderdag 1 december gaat het trio van Frans Vermeerssen een live cd opnemen in de Rode Hert Studio.Donderdag 1 december gaat het trio van Frans Vermeerssen een live cd opnemen in de Rode Hert Studio. Dit houdt in dat er gespeeld wordt in de studio voor publiek terwijl dat word opgenomen voor een cd...

Lees meer

Donderdag 1 december gaat het trio van Frans Vermeerssen een live cd opnemen in de Rode Hert Studio.Donderdag 1 december gaat het trio van Frans Vermeerssen een live cd opnemen in de Rode Hert Studio. Dit houdt in dat er gespeeld wordt in de studio voor publiek terwijl dat word opgenomen voor een cd.
De triobezetting is volgens Vermeerssen de kleinste “complete” band in de jazzmuziek. Veel van zijn favoriete muziek is triomuziek: Sonny Rollins “Live at the Village Vanguard” en “Way out West”, Ornette Coleman “At the Golden Circle”, maar ook het triowerk van altist Arthur Blythe en het illustere “Air” met Henry Threadgill.
Met bassist Dion Nijland werkte Vermeerssen al lange tijd samen in de groep Talking Cows. Drummer Thomas Jaspers studeerde enkele jaren geleden met een indrukwekkende eindauditie af aan het ArtEZ conservatorium Arnhem.
Voor het nieuwe album schreef Vermeerssen alle composities.
Er kan maar een beperkt aantal luisteraars aanwezig zijn dus reserveren is gewenst en kan via rodehert@gmail.com

Lees minder

Links

Data en tijden

do 1 december 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Het Rode Hert
Hoofdstraat 32
9315 PB RODERWOLDE
050 5034238