Frayle

8 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De fascinatie voor zwarte magie en hekserij is kenmerkend voor Frayle. Deze band uit Cleveland (USA) maakt unieke, karakteristieke en fraaie doom metal. Zelf noemen ze het “Heavy Witch Doom, music for the night sky”. De kern van de band is ontstaan in 2015 met vocaliste en bovenal ‘witte heks’ Gwyn...

Lees meer

De fascinatie voor zwarte magie en hekserij is kenmerkend voor Frayle. Deze band uit Cleveland (USA) maakt unieke, karakteristieke en fraaie doom metal. Zelf noemen ze het “Heavy Witch Doom, music for the night sky”.

De kern van de band is ontstaan in 2015 met vocaliste en bovenal ‘witte heks’ Gwyn Strang en gitarist Sean Bilovecky. Ze zijn begonnen als kledingontwerpers, maar hebben daarna samen hun sound gevonden die ergens tussen een heavy Black Sabbath en een gotische Portishead in ligt. Het debuutalbum ‘1692’ is een logisch vervolg op de eerste EP ‘The White Witch’ uit 2018. De heavy doom werkt nog steeds hypnotiserend en de vocalen gaan naadloos over in de duistere, angstaanjagende soundscapes. Invloeden van Chelsea Wolfe en Sleep zijn hoorbaar in de lange slepende nummers inclusief meeslepende videos.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 8 november 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 11,00