Fresku

18 december, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Als een ding zeker is, dan is het dat Fresku altijd weet te verrassen. Met zijn releases en met zijn liveshows. Niet voor niets staat hij al jaren aan de top van de Nederlandse hiphopscene. Het duo van Homebase heeft de Eindhovense rapper gestrikt om dit najaar terug te keren naar Simplon! Zonder a...

Lees meer

Als een ding zeker is, dan is het dat Fresku altijd weet te verrassen. Met zijn releases en met zijn liveshows. Niet voor niets staat hij al jaren aan de top van de Nederlandse hiphopscene. Het duo van Homebase heeft de Eindhovense rapper gestrikt om dit najaar terug te keren naar Simplon!

Zonder aankondiging bracht Fresku eind oktober 2019 zijn vierde album ‘In Het Diepe’ uit. Een album waarop hij teruggaat naar zijn roots, waar hij zijn luisteraars meeneemt in het diepe, in een emotionele achtbaan met persoonlijke verhalen. Dit jaar maakt hij zich alweer klaar voor nieuwe dingen.

Hij vertrok onlangs bij Top Notch en op 8 oktober brengt hij in eigen beheer het eerste deel van het nieuwe album ‘In De Lucht’ uit. De eerste single ‘Sumud’ verscheen onlangs en bevat een sterke boodschap, zoals we van hem gewend zijn.

Wat we ook van hem gewend zijn, is dat hij live een creatieve en strakke show neer gaat zetten. Met zijn aankomende nieuwe werk op de planning kijken we daar nu al naar uit!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 december 2021 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 18.00 € 18.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 18,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader