Fresku

17 juni, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Als een ding zeker is, dan is het dat Fresku altijd weet te verrassen. Met zijn releases en met zijn liveshows. Niet voor niets staat hij al jaren aan de top van de Nederlandse hiphopscene. Gelukkig haalt het duo van Homebase de Eindhovense rapper op vrijdag 17 juni opnieuw naar Simplon! Zonder aan...

Lees meer

Als een ding zeker is, dan is het dat Fresku altijd weet te verrassen. Met zijn releases en met zijn liveshows. Niet voor niets staat hij al jaren aan de top van de Nederlandse hiphopscene. Gelukkig haalt het duo van Homebase de Eindhovense rapper op vrijdag 17 juni opnieuw naar Simplon!

Zonder aankondiging bracht Fresku eind oktober 2019 zijn vierde album ‘In Het Diepe’ uit. Een album waarop hij teruggaat naar zijn roots, waar hij zijn luisteraars meeneemt in het diepe, in een emotionele achtbaan met persoonlijke verhalen. Vlak daarna maakte hij zich alweer klaar voor nieuwe dingen. Hij vertrok bij Top Notch en in oktober 2021 bracht hij in eigen beheer het eerste deel van het nieuwe album ‘In De Lucht’ uit. De eerste single ‘Sumud’ bevat een sterke boodschap zoals we van hem gewend zijn. Wat we ook van hem gewend zijn, is dat hij live een creatieve en strakke show neer gaat zetten!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 juni 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.00 € 19.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 19,00