Fries StraatFestival

16 september t/m 19 september, Centrum in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De 40e editie van het Fries StraatFestival is dit jaar vanwege corona verschoven naar 16 t/m 19 september. Het programma is rond en de tickets zijn beschikbaar. De organisatie heeft een alternatieve vorm gevonden waarin het publiek binnen de actuele coronamaatregelen kan genieten van straattheater...

Lees meer

De 40e editie van het Fries StraatFestival is dit jaar vanwege corona verschoven naar 16 t/m 19 september. Het programma is rond en de tickets zijn beschikbaar.

De organisatie heeft een alternatieve vorm gevonden waarin het publiek binnen de actuele coronamaatregelen kan genieten van straattheateracts en live muziek in de binnenstad van Leeuwarden. Alles in de buitenlucht, met beperkte capaciteit, maar op een veilige en breed toegankelijke manier: met 1,5-meter afstand, vaste zitplaatsen en zónder gebruik van de CoronaCheck-app.

Programmeurs Léonie Dijkema (straattheater) en Titus van ‘t Veer (muziek) hebben in een spannende periode een indrukwekkend programma samengesteld. De artiesten staan te popelen om op te treden! Op tien bijzondere locaties in het centrum van Leeuwarden laten straattheater- en circusacts, acrobaten, dansers, muzikanten en bands het publiek straks zien wat ze in huis hebben. Er zijn ook voorstellingen waar geen tickets voor nodig zijn. Kijk op de website van het Fries StraatFestival of in de festival-app TimeSquare voor meer informatie over de acts in het programma, waar je wel of geen tickets voor nodig hebt en lees de festival- en ticketinformatie voor bezoek.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 16 september 2021 : 18:00 - 23:00
vr 17 september 2021 : 13:30 - 23:00
za 18 september 2021 : 13:00 - 23:30
zo 19 september 2021 : 13:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader