Friese Mearkes

19 oktober t/m 21 oktober, Themapark openluchtmuseum De Spitkeet in HARKEMA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Weet jij waarom varkens met hun snuit in de modder zoeken, hoe het af liep met de oude hond of waarom beren geen staart hebben? Kom in de herfstvakantie naar De Spitkeet en ontdek deze en nog meer andere mooie sprookjes uit de Friese Wouden. In de herfstvakantie van dinsdag 19 tot en met donderdag ...

Lees meer

Weet jij waarom varkens met hun snuit in de modder zoeken, hoe het af liep met de oude hond of waarom beren geen staart hebben? Kom in de herfstvakantie naar De Spitkeet en ontdek deze en nog meer andere mooie sprookjes uit de Friese Wouden.

In de herfstvakantie van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 oktober tussen 12:00 en 16:00 uur worden er bij Themapark De Spitkeet weer leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Uiteraard zijn ouders en grootouders hierbij ook van harte welkom.

Je kunt de middag beginnen met een leuke poppenkastvoorstelling (deze voorstellingen beginnen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Voor de voorstellingen geldt vol is vol. Je kunt ook over ons mooie park op Friese Mearkes ontdekkingstocht langs de huisjes. Hierbij moet je letters zoeken om een puzzel op te lossen. Heb je nog genoeg energie na deze bezigheden dan kun je altijd nog even heerlijk in de speeltuin spelen of even met een glaasje ranja lekker uitblazen op het terras.

Entree voor kinderen en donateurs is gratis, deelname aan deze activiteiten (poppenkastvoorstelling + puzzeltocht) is 3 euro, volwassenen betalen de normale entreeprijs.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 20 oktober 2021 : 12:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.50
Kinderen : Gratis (t/m 3 jaar)
Kinderen : € 3.00 (4 t/m 12 jaar )

Toelichting: donateurs: gratis toegang.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Themapark openluchtmuseum De Spitkeet
De Dunen 1
9281 KT HARKEMA
0512 840431
www.despitkeet.nl

€ 5,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader