Friese Volksverhalen Over vrouwen en de dood/duivel

14 december, It Damshûs in NIJ BEETS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Friese Volksverhalen Over vrouwen en de dood/duivel Op deze donkere decemberavond vertelt verhalenvertelster Tryntsje van der Wal vier spannende volksverhalen. Verhalen waarin de vrouw de hoofdrol heeft maar waarin ook de dood of de duivel een grote of kleinere rol speelt. De vrouwen zijn “anders”,...

Lees meer

Friese Volksverhalen
Over vrouwen en de dood/duivel

Op deze donkere decemberavond vertelt verhalenvertelster Tryntsje van der Wal vier spannende volksverhalen. Verhalen waarin de vrouw de hoofdrol heeft maar waarin ook de dood of de duivel een grote of kleinere rol speelt. De vrouwen zijn “anders”, wanhopig, betoverd of slim en bedenken oplossingen. Het zijn Friese verhalen, vertelt in het Fries, van langer maar ook van iets minder lang geleden, maar nog altijd actueel.
Tryntsje van der Wal is lid van de vertelkring “Vertellers in Fryslân”. Ze vertelt regelmatig tijdens verschillende activiteiten zoals de Wereldverteldag, de Friese Verhalenavond en tijdens bijvoorbeeld de natuur activiteiten die ze als natuurgids voor kinderen begeleidt.
Tryntsje vertelt graag verhalen waarin het hoofdpersonage speciaal is of juist iets heel “bijzonders” meemaakt. Verhalen die verassen of ontroeren en waar de luisteraars veel plezier aan beleven.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 december 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 6.00

Waar is het?

It Damshûs
Domela Nieuwenhuisweg 59B
9245 VC NIJ BEETS
0512 461599
www.damshus.nl
info@damshus.nl