Friesian Proms

12 januari 2023 t/m 13 januari 2023, WTC Expo in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 12 tot en met 14 januari 2023 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Friesian Proms. Na de afwezigheid van het publiek in afgelopen twee jaren wordt het deze keer driedubbel genieten! Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard cent...

Lees meer

Van 12 tot en met 14 januari 2023 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse Hengstenkeuring en de Friesian Proms. Na de afwezigheid van het publiek in afgelopen twee jaren wordt het deze keer driedubbel genieten!

Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de Hengstenkeuring en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden Friesian Proms.

De kaartverkoop start maandag 26 september om 09.00 uur speciaal voor u als Lid, Jeugdlid, Royal Friesian Friend of Donateur van het KFPS.

De kortingscode is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS.

FRIESIAN PROMS

Op donderdag 12 en vrijdag 13 januari 2022 staan de fantastische concert- en showavonden op de agenda. Met een keur aan topartiesten, special effects en bovenal prachtige acts met Friese paarden. De muziek wordt vertolkt door bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland en onder begeleiding van The Symphonic Music Connection. Speciale gasten dit jaar zijn Waylon, Hans Klok en Samantha Steenwijk en niet te vergeten The Dutch Tenors en Sweet Serenada. De combinatie van prachtige klassieke muziek en popmuziek, special effects, gastartiesten en ons Friese paard wordt op deze manier in één en hetzelfde programma samengebracht.

Het geheel vormt een feest der herkenning voor elke muziek- en paardenliefhebber!

VIP-loge

Beleef de show vanaf de VIP-loge, dan zijn er ruime plaatsen met een comfortabele stoel aan een tafel gereserveerd. Tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Net zoals vorig jaar zijn er alleen losse VIP plaatsen te bestellen voor de show op donderdagavond. Deze kunt u via deze pagina bestellen.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor ‘FADERPAARD’.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 42.00

Toelichting: prijs geldt voor derde rang; tweede rang 52 euro; eerste rang 59 euro; VIP 151 euro.

Waar is het?

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT LEEUWARDEN
058 2941500
www.wtcexpo.nl
info@wtcexpo.nl

€ 42,00