Frissa: ADF Samski + Quinny + DJ Riza

17 juni, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Voor alle 18-minners die wel van een fissa houden, hebben we een Frissa op het menu staan! Hier word je niet stomdronken, maar gaan we wel helemaal los. Met deze editie ADF Samski. ADF Samski is een 21-jarige rapper met een oude ziel. In zijn nummer herken je duidelijk invloeden uit de jaren negent...

Lees meer

Voor alle 18-minners die wel van een fissa houden, hebben we een Frissa op het menu staan! Hier word je niet stomdronken, maar gaan we wel helemaal los. Met deze editie ADF Samski.

ADF Samski is een 21-jarige rapper met een oude ziel. In zijn nummer herken je duidelijk invloeden uit de jaren negentig en nul, maar tegelijk klinken ze fris en vernieuwend. Old school in een nieuw jasje!

ADF Samski, oftewel Samir Plasschaert, is het halfbroertje van niemand minder dan Ronnie Flex. Hij brak door in de scene met Breitlin, No Hook, No Hook 2 en No Hook 3 (inmiddels zes miljoen views op YouTube), die hij in eigen beheer en zonder management uitbracht. Met zijn squad ADF (Alleen De Fam) laat de jonge Rotterdammer zien dat ‘hood’ niet alleen stress is, maar dat je ook plezier kan hebben. Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum Fresh Prince Van Noord. Binnen drie kwartier stond de teller van het aantal streams op ruim tien miljoen!

'Wat begrepen is, hoeft niet uitgelegd te worden’

Lokale held Quinny warmt de zaal op. Met nummers die variëren van Atlanta trap tot love songs en van UK Drill beats tot boombap, voelt deze independent artiest uit Sneek zich thuis in elke genre.

Op deze avond wordt geen alcohol geschonken en zijn ook jongeren onder de 16 welkom.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 juni 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 7.50

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 10,00