Frits Kooijmans

20 mei t/m 14 oktober, Ziekenhuis Nij Smellinghe in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vanaf donderdag 19 mei is er een nieuwe foto-expositie van fotograaf Frits Kooijmans.te zien in Nij Smellinghe. Vanaf donderdag 19 mei is er een nieuwe foto-expositie te zien in Nij Smellinghe. De expositie bestaat uit architectuur, bruggen, trappen, natuur en landschap, portret en zonsondergangen....

Lees meer

Vanaf donderdag 19 mei is er een nieuwe foto-expositie van fotograaf Frits Kooijmans.te zien in Nij Smellinghe.

Vanaf donderdag 19 mei is er een nieuwe foto-expositie te zien in Nij Smellinghe. De expositie bestaat uit architectuur, bruggen, trappen, natuur en landschap, portret en zonsondergangen. Exposant is fotograaf Frits Kooijmans.

Over Frits Kooijmans
Frits Kooijmans fotografeert al sinds de beginjaren 90, wat heeft geresulteerd in een groot aantal foto’s. Maar sinds hij eind 2020 zijn werkzame leven heeft beëindigd en zijn interim- en wervingselectiebureau heeft verkocht, heeft hij zich helemaal toegelegd op zijn hobby fotografie. Zijn camera heeft hij altijd bij zich.

90% Van zijn foto’s zijn in zes onderwerpen te verdelen: architectuur, bruggen, trappen, natuur/landschap, portret en zonsondergangen. Het vastleggen van bovenstaande onderwerpen, vaak in een niet alledaagse setting, geeft hem de meeste voldoening. Je vindt de expositie in de gang tussen de SEH (route 33) en het afnamelab (route 31).

Lees minder

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Ziekenhuis Nij Smellinghe
Compagnonsplein 1
9202 NN DRACHTEN
0512 588888
www.nijsmellinghe.nl

gratis