Frommermann en Porgy Fransen - FrommerKerst

23 december, Theater Sneek (Noorderkerkzaal) in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kerstconcert met verhalen (close-harmony en verteller) De ronkende stemmen van Frommermann zingen de mooiste kerstliederen, o.a. van Gustav Holst, Wim de Bie, Hugo Wolf en Ella Fitzgerald, afgewisseld door prachtige, grappige en ontroerende teksten die reflecteren op het kerstgevoel. Frommermann ha...

Lees meer

Kerstconcert met verhalen (close-harmony en verteller)

De ronkende stemmen van Frommermann zingen de mooiste kerstliederen, o.a. van Gustav Holst, Wim de Bie, Hugo Wolf en Ella Fitzgerald, afgewisseld door prachtige, grappige en ontroerende teksten die reflecteren op het kerstgevoel. Frommermann had zich met Porgy Franssen geen betere en leukere gast op zijn kerstfeest kunnen wensen!

Porgy studeerde aan de Maastrichtse Toneelacademie. Hij won verschillende grote prijzen zoals; de Arlechino, een Louis d’Or voor zijn rol in de VPRO-serie ’bij nader inzien’ en de Mary Dresselhuysprijs voor zijn gehele oeuvre. Hij schitterde op het grote doek ( oa de Heinekenontvoering, een echte Vermeer, Foeksia de Miniheks), speelde in vele TV-series ( oa flikken Rotterdam, Wij Alexander en Keijzer & de Boer Advocaten), en stond op alle grote podia en alle grote gezelschappen van Nederland (oa Cyrano, Het Diner en Novecento). Hij wordt beschouwt als een van de grootste acteurs van zijn generatie.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 december 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

Theater Sneek (Noorderkerkzaal)
Oud Kerkhof 11
8601 EC SNEEK
0515 431400
www.theatersneek.nl
a.dros@cultuurkwartier.nl

€ 19,50