Frontm3n - An Exclusive Acoustic Night

11 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

10cc, Manfred Mann's Earth Band en The Sweet op één podium Drie frontmannen bundelen hun krachten voor een muzikaal hoogstandje: Mick Wilson van 10cc, Robert Hart van Manfred Mann’s Earth Band en Bad Company, en Pete Lincoln van The Sweet, Smokie en Sailor. Mick en Pete toerden als band van Cliff R...

Lees meer

10cc, Manfred Mann's Earth Band en The Sweet op één podium

Drie frontmannen bundelen hun krachten voor een muzikaal hoogstandje: Mick Wilson van 10cc, Robert Hart van Manfred Mann’s Earth Band en Bad Company, en Pete Lincoln van The Sweet, Smokie en Sailor. Mick en Pete toerden als band van Cliff Richard de hele wereld over en dat beviel zo goed dat het naar meer smaakte. De heren toeren nog steeds met hun eigen bands, maar hun ervaring en vriendschap zorgt voor een bijzondere, unieke samenwerking op het podium.

Het trio presenteert een avond vol prachtige muziek, mooie verhalen en nuchtere humor. Met frisse, akoestische versies van hits die iedereen kent, is dit een perfecte opwarmer voor de Top 2000. Geniet van Manfred Mann hits als Davy’s On The Road Again en Mighty Quinn, The Sweet songs als Love Is Like Oxygen, Fox On The Run en Ballroom Blitz en 10cc toppers als I’m Not In Love, Things We Do For Love en Dreadlock Holiday.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 11 november 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 27,50