Frou Bakker

27 november, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Coverband; pop, Nederlandstalig. Zin in een zondagmiddag vol bekende nummers en aangename herinneringen? Dan zit je bij Frou Bakker helemaal goed. Met louter enthousiaste muzikanten komt de zeskoppige band voor een fijne zondagmiddag naar Neushoorn. Wekelijks oefende de popband in een gehuurde rui...

Lees meer

Coverband; pop, Nederlandstalig.

Zin in een zondagmiddag vol bekende nummers en aangename herinneringen? Dan zit je bij Frou Bakker helemaal goed. Met louter enthousiaste muzikanten komt de zeskoppige band voor een fijne zondagmiddag naar Neushoorn.

Wekelijks oefende de popband in een gehuurde ruimte, waarvan de sleutel werd opgehaald bij mevrouw Bakker. Dat was geen populair klusje. Tijdens het brainstormen over een bandnaam werd gekscherend 'Frou Bakker!' geroepen, en de bandnaam was geboren.

Frou Bakker tapt uit een veelzijdig en altijd groeiend repertoire. Zodoende is ieder optreden een feest van herkenning. Ze treden slechts een aantal keer per jaar op, maar als ze dat doen, gaan de voetjes van de vloer! Het zijn echte sfeermakers. Opgericht in 2004 speelt de band onder leiding van zanger Henk Hulscher van The Beatles, Bruce Springsteen, De Dijk, Roxy Music en vele anderen. Ze hebben er weer zin in, dus reken op een zondagmiddag vol bekende hits, gespeeld door de enthousiaste zeskoppige band.

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : vanaf 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis