Fryslân Brass - Midzomer concert

26 juni, BaronTheater in OPENDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Koperensemble Fryslân Brass geeft een concert met een gevarieerd en toegankelijk programma. Van originele kopermuziek tot bewerkingen van klassieke- of filmmuziek. Ook ontbreekt de typerende koper-muziek, zoals een mars en een koraalbewerking niet. En tijdens het concert zetten enkele solisten uit ...

Lees meer

Koperensemble Fryslân Brass geeft een concert met een gevarieerd en toegankelijk programma. Van originele kopermuziek tot bewerkingen van klassieke- of filmmuziek. Ook ontbreekt de typerende koper-muziek, zoals een mars en een koraalbewerking niet. En tijdens het concert zetten enkele solisten uit eigen gelederen hun beste beentje voor.

Fryslân Brass wordt gevormd door 10 koperblazers en een slagwerker. De leden hebben allemaal hun sporen verdient in de Friese topbrassbands en een aantal van hen is nog steeds actief als dirigent van HaFaBra orkesten.

Gedurende de afgelopen Corona jaren is het repertoire helemaal vernieuwd en het ensemble wil dat graag aan haar publiek laten horen. Wat bij concerten van Fryslân Brass voorop staat is het plezier in de muziek, zowel voor de uitvoerenden als voor het publiek. Laagdrempelig, maar wel op niveau en met uitleg van de muziek door de muzikanten zelf.

Het ensemble bestaat inmiddels 30 jaar en verzorgt in normale tijden jaarlijks een tiental concerten of andere optredens, soms alleen, vaak in samenwerking met anderen.

Lees minder

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 15:30 - 17:30

Prijzen

Volwassenen : € 8.00
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)
Kinderen : € 8.00 (17 t/m 18 jaar )

Waar is het?

BaronTheater
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE
0594 659550
www.barontheater.nl
info@barontheater.nl

€ 8,00