Fryslân iepenet syn tunen: Leeuwarden

9 juli t/m 10 juli, Diverse tuinen gemeente Leeuwarden in PROV FRIESLAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cottage garden “It Paradyske” een verborgen pareltje in Bitgum. Bezoek in het weekend van 9 en 10 juli van 13.00 tot 17.00 uur de “Cottage garden, It Paradyske” gelegen op de Berltsumerdyk 8, 9044MA Bitgum. U vindt hier een lieflijk stukje Engeland op het Friese platteland waar ondanks de grote ver...

Lees meer

Cottage garden “It Paradyske” een verborgen pareltje in Bitgum. Bezoek in het weekend van 9 en 10 juli van 13.00 tot 17.00 uur de “Cottage garden, It Paradyske” gelegen op de Berltsumerdyk 8, 9044MA Bitgum.

U vindt hier een lieflijk stukje Engeland op het Friese platteland waar ondanks de grote verscheidenheid van planten en bomen de tuin in harmonie is met de omgeving.

Gedurende ongeveer 25 jaar heeft de eigenaresse, Anneke Faber, de oprit naar de garage en de rommelopslag erachter veranderd in een prachtig, romantisch paradijsje.De tuin is niet ontworpen met een vooropgezet tuinplan maar gegroeid door ideeën van de tuineigenaresse zelf. Die, zoals ze zelf zegt, bijna een liefdesverhouding heeft met haar tuin.

Alhoewel de oppervlakte (ongeveer 240 m²) niet groot is, is het wel een complete tuin met bomen, rozen, een vijver, romantische zitjes, een pottenborder en een bostuin. Achter in de tuin bevindt zich de zogenaamde “kraamkamer” met daarin stekken en zaailingen voor de verkoop.

U bent van harte welkom in, “It Paradyske”. De toegang is gratis

Dit weekend zijn de volgende tuinen ook geopend voor het publiek; De tuin van Sjoerdtje Quarré in Berltsum, de tuin van Tjitske ten Broek in Stiens, de tuin van de familie Postma in Ferwert en de tuin van T. Geeraets en R. Schriemer in Noardburgum.

Voor de adressen en verdere informatie verwijzen wij u naar de website van onze vereniging, www.leeuwarden.groei.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 juli 2022 : 10:00 - 17:00
zo 10 juli 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Diverse tuinen gemeente Leeuwarden

8951 PH PROV FRIESLAND