Fuego Festival

8 oktober, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Baila Baila! Fuego Festival is eindelijk terug in Neushoorn. Samen met Salsa Romos organiseren we weer het gezelligste dansfeest in Caribische sferen dat niet compleet is zonder toffe workshops, animaties en shows. Het heetste festival in maar liefst vier zalen is terug! Het dansfeest is de perfect...

Lees meer

Baila Baila! Fuego Festival is eindelijk terug in Neushoorn. Samen met Salsa Romos organiseren we weer het gezelligste dansfeest in Caribische sferen dat niet compleet is zonder toffe workshops, animaties en shows.

Het heetste festival in maar liefst vier zalen is terug! Het dansfeest is de perfecte stapavond voor iedereen. Het is niet alleen een tropische avond met cocktails en de beste Latin & Afrohits, maar er is ook verrassend programma voor de gehele dag dat je zeker niet wilt missen! Je kunt namelijk ook meerdere (van de in totaal elf) workshops volgen, op ieder niveau! Daarna feesten we de hele nacht door met de lekkerste dj's van het land in vier verschillende area's: de Urban Room, de Salsa/Bachata Area, de Mixed Zone en de Kizomba Lounge. Kom naar deze exotische tempel in Caribische sferen.

Zaal: Grote Zaal + Arena + Neushoorn Café + Foyer | Type: Dance | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.00 € 17.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/388838.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 19,00