Fuse - Fuse 10 jaar

27 oktober, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Grenzeloze topformatie in eigen muzikale wereld. Fuse begon als een groep muzikanten met liefde voor allerlei soorten muziek. De bandleden willen spelen wat ze willen spelen, voorbij aan traditie, genre en opleiding. In 2022 bestaat het Amsterdamse ensemble tien jaar en dat wordt gevierd met muziek...

Lees meer

Grenzeloze topformatie in eigen muzikale wereld.

Fuse begon als een groep muzikanten met liefde voor allerlei soorten muziek. De bandleden willen spelen wat ze willen spelen, voorbij aan traditie, genre en opleiding. In 2022 bestaat het Amsterdamse ensemble tien jaar en dat wordt gevierd met muziek en anekdotes uit de begintijd, bijzondere covers, vergeten stukken en hoogtepunten uit hun televisieoptredens bij Podium Witteman.

Hier braken ze in 2015 door als huisband en de avontuurlijke Fuse-reis van muzikale grensverkenning begon, op de golven van een nieuwe, klassieke muziekscene.

Inmiddels is Fuse honderden optredens, drie albums en een Edison Publieksprijs verder en trok de groep al langs onder meer Béla Bartók, Dave Brubeck, Freddie Mercury, Miles Davis, Maurice Ravel en Britney Spears. Fuse 10 jaar wordt een energiek en verrassend concert.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 27 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 26.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl