G-Roots

22 december, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

G-Roots brengt Amerikaanse Black gospel muziek naar Nederland. Hier maken ze een swingend feest van! Gospelkoor G-Roots ontstaat in 2002 wanneer drie black gospel solisten een zanggroep vormen. In de loop der jaren groeit de groep uit tot een gospelkoor bestaande uit getalenteerde zangers en zanger...

Lees meer

G-Roots brengt Amerikaanse Black gospel muziek naar Nederland. Hier maken ze een swingend feest van!

Gospelkoor G-Roots ontstaat in 2002 wanneer drie black gospel solisten een zanggroep vormen. In de loop der jaren groeit de groep uit tot een gospelkoor bestaande uit getalenteerde zangers en zangeressen, met de meest uiteenlopende achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie.

Het repertoire van G-Roots is uitgebreid en loopt van moderne Black gospel tot Nederlandstalige opwekking en van soul tot verzoeknummers. En wat zeker is… G-Roots zorgt voor een swingend feest!

Eten in Lewinski
Lewinski is een culinair podium. Wil je voorafgaand aan de show heerlijk en gezellig mee-eten? Dat kan! Stuur een mailtje met je naam, het aantal personen en het concert waarvoor je tickets hebt naar info@lewinski.nl. Eventuele dieetwensen/allergieën kun je ook via die weg doorgeven. De keuken is op concertdagen geopend tussen 18:00 en 19:30 en de prijs van een maaltijd bedraagt €17,50 p.p.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 22 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 17.50

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl

€ 20,00