Gamma Racing Day

4 augustus t/m 6 augustus in TT Circuit in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement!

Ontmoet de coureurs in de paddock

Op het binnenterrein beleef je met een Paddock Ticket alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij. Paddocktoegang is GRATIS voor kinderen tot 12 jaar en voor bezoekers van 12 jaar en ouder €15,- op zaterdag en zondag, €5,- op vrijdag! Een weekendkaart is slechts €25,-

Je trakteert jezelf en je familie en vrienden op een dag vol races met echte Formule 1-auto’s, supersnelle Yamaha motorfietsen, het wereldkampioenschap zijspannen, klassieke toerwagens, Supercars, Formule Renault en races met de snelste karts van Europa.

Formule 1 voor Dummies

Wil je ook alles weten over de Formule 1? Eind juni is het boek van Joe van Burik “Formule 1 voor Dummies’verschenen. En dit boek kan jij winnen! VanPlan mag namelijk een exemplaar verloten onder de mensen die paddockkaarten hebben gekocht. En helemaal leuk, het boek is gesigneerd door niemand minder dan Formule 1 coureur, Nico Hülkenberg. Koop dus nog snel je paddock kaarten zodat jij kans maakt op dit boek. Heb je al kaarten gekocht? Geen probleem, dan doe je automatisch mee met de verloting. 

Formule 1-demonstratie Nico Hülkenberg

Uit het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap verzorgt het Renault Sport Formula One Team met coureur Nico Hülkenberg een Formule 1-demonstratie! Motorcoureur Michael van der Mark, de beste Nederlander in het World Superbike kampioenschap, geeft zijn 300 kilometer per uur snelle Yamaha YZF-R1 fabrieksmotor de sporen. Deelnemers uit de zwaarste rally ter wereld, ‘Dakar’ komen in actie met hun rallyvoertuigen met onder anderen 2-voudig winnaar Gerard de Rooy en Tim en Tom Coronel. En… GAMMA brengt een wel héél snel winkelkarretje naar Assen.

Exclusieve VanPlan actie - Win een rit in een Formule 1 two-seater met Robert Doornbos

We kunnen je droom misschien waar maken: een rit in een echte Formule 1 two-seater tijdens de Gamma Racing Day 2017. Hoe je kans maakt? Heel eenvoudig: door ons je gegevens te sturen. Vrijdag 4 augustus om 12 uur maken we de winnaar bekend. Meer info en aanmelden doe je hier. 

Links

www.gammaracingday.nl www.facebook.com/Gamma.Racing.Day

Gamma Racing Day

Vrijdag 4 augustus

Gamma Racing Day

Zaterdag 5 augustus

Gamma Racing Day

Zondag 6 augustus

Gamma Racing Day

Passe-Partout

Data en tijden

zo 6 augustus 2017 : 9:00 - 18:00

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Toelichting: Paddocktoegang is GRATIS voor kinderen tot 12 jaar en voor bezoekers van 12 jaar en ouder €15,- op zaterdag en zondag, €5,- op vrijdag! Een weekendkaart is slechts €25,-.

Waar is het?

TT Circuit
de Haar 9
9405 TE ASSEN
0592 308359

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen