Garagesale

29 mei, Hele dorp in MANTGUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vrijwel iedere oprit in Mantgum is 'open' voor sneupers, kopers en bezoekers tijdens de Massale Garagesale Mantgum. Voor de veertiende keer wordt deze garagesale in Mantgum gehouden. Veel inwoners van Mantgum verkopen deze dag op de oprit of vanuit de garage hun spullen. Het van oorsprong Amerikaa...

Lees meer

Vrijwel iedere oprit in Mantgum is 'open' voor sneupers, kopers en bezoekers tijdens de Massale Garagesale Mantgum. Voor de veertiende keer wordt deze garagesale in Mantgum gehouden. Veel inwoners van Mantgum verkopen deze dag op de oprit of vanuit de garage hun spullen.

Het van oorsprong Amerikaanse fenomeen lijkt goed wortel te schieten in Mantgum; bij de twaalfde editie waren er ruim 50 deelnemers. De dertiende editie moesten we in 2020 helaas op het laatste moment afblazen wegens de toen geldende maatregelen rondom Corona. Maar dit jaar kan het gelukkig weer.

De bezoekers van de Garagesale ontvangen bij de deelnemers of bij mfc de Wjukken een plattegrond van Mantgum met daarop alle verkooppunten. Met behulp van de plattegrond zijn de deelnemers van de Garagesale goed te vinden.

Bij school mogen de schoolkinderen hun spullen verkopen.
De catering wordt geheel verzorgd door het vrijwilligersteam van mfc de Wjukken.

Meer informatie? Of woon je in Mantgum en wil je je aanmelden om deel te nemen?

Kijk dan op onze speciale Garagesale-site https://massalegaragesalemantgum.jouwweb.nl/ of volg onze social-kanalen op Facebook (https://www.facebook.com/garagesalemantgum), Instagram (garagesale.mantgum) en Twitter (https://twitter.com/SaleMantgum).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 mei 2022 : 10:00 - 14:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis