Garageverkoop en hobbymarkt

3 juli, Diverse locaties in GARSTHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ook wij kijken uit naar weer "een beetje leven in de brouwerij". En daarom hebben we voor ons hele dorp een garageverkoop en hobbymarkt in petto. Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 juli van 11 tot 15 uur, door het hele dorp. Alle dorpsbewoners zijn namelijk uitgenodigd om hieraan deel te nem...

Lees meer

Ook wij kijken uit naar weer "een beetje leven in de brouwerij". En daarom hebben we voor ons hele dorp een garageverkoop en hobbymarkt in petto.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 3 juli van 11 tot 15 uur, door het hele dorp. Alle dorpsbewoners zijn namelijk uitgenodigd om hieraan deel te nemen en vanaf de eigen oprit/garage spulletjes te koop aan te bieden. En niet alleen dat, de dorpsbewoners hebben ook het verzoek ontvangen om eigen hobby's te presenteren.

Een mooie gelegenheid om dat aan iedereen die dat wil te laten zien, en mogelijk ook anderen te inspireren. Dorpshuis 't Binhoes maakt van de gelegenheid gebruik de voorraad boeken die zij bezit te koop aan te bieden. De eigen bibliotheek stopt in de huidige vorm en het uitlenen van boeken gaat straks plaatsvinden vanuit een kleine boekenkast bij het dorpshuis.

Zo zijn er naast boeken, allerlei spulletjes te koop, dat laat zich raden. Er wordt een plattegrond uitgereikt waar alle deelnemers met hun activiteit op staan vermeld. Voor de extra vrolijke muzikale noot wordt eveneens gezorgd.

De organisatie is een samenwerking van Stichting Dorpshuis en de Vereniging voor Volksvermaken en Dorpsbelangen Garsthuizen en Startenhuizen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 juli 2021 : 11:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Diverse locaties

9923 PA GARSTHUIZEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader