Gare Du Nord

15 oktober, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vier jaar geleden nam de iconische Gare du Nord afscheid van het publiek maar keert nu, speciaal voor alle fans, eenmalig terug naar Neushoorn. De perfecte combinatie van verschillende instrumenten en zang maakt een heerlijke jazz sound waar je uren naar kunt luisteren. De band bestaat 20 jaar en vi...

Lees meer

Vier jaar geleden nam de iconische Gare du Nord afscheid van het publiek maar keert nu, speciaal voor alle fans, eenmalig terug naar Neushoorn. De perfecte combinatie van verschillende instrumenten en zang maakt een heerlijke jazz sound waar je uren naar kunt luisteren. De band bestaat 20 jaar en viert dit met een clubtour: Gare du Nord Encore 20th anniversary tour!

Gare du Nord startte twintig jaar geleden als lounge pionier met de culthit 'Pablo’s Blues' en het - met goud bekroonde album - 'In Search Of Excellounge'. Daarna tekende de band als eerste in Nederland een platencontract met het iconische jazzlabel Blue Note. De band brak door naar het brede publiek met het album 'Sex 'n’ Jazz' waarop ook Marvin Gaye en Paul Carrack te horen zijn. Het album werd met drievoudig platina onderscheiden en is tot op heden het meest verkochte Nederlandse jazzalbum aller tijden.

Met zangeres Dorona Alberti als stralend middelpunt is Gare du Nord uitgegroeid tot een energieke live band die garant staat voor volle zalen. Na het afscheid van het Nederlandse publiek in 2018 keert de band eenmalig terug naar onder andere Neushoorn om het 20-jarig jubileum te vieren met de fans. Uiteraard staan hits als 'You’re My Medicine', 'We Still Grow' en 'Beautiful Day' op de setlist, en speciaal voor deze tour bevat de show ook klassieke tracks en verrassende deep cuts die niet eerder live zijn gespeeld.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

za 15 oktober 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 29.00 € 29.00

Toelichting: korting voor CJP pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111097160.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 29,00