Gare Du Nord

10 december, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; jazz. Gare du Nord bestaat 20 jaar en viert dit met een clubtour langs 20 podia in Nederland. Vier jaar geleden nam de band afscheid van het publiek maar keert nu – speciaal voor alle fans – eenmalig terug met: Gare du Nord Encore – 20th anniversary tour! Gare du Nord startte twintig jaar g...

Lees meer

Band; jazz.

Gare du Nord bestaat 20 jaar en viert dit met een clubtour langs 20 podia in Nederland. Vier jaar geleden nam de band afscheid van het publiek maar keert nu – speciaal voor alle fans – eenmalig terug met: Gare du Nord Encore – 20th anniversary tour!

Gare du Nord startte twintig jaar geleden als lounge pionier met de culthit ‘Pablo’s Blues’ en het – met goud bekroonde album – In Search Of Excellounge. Daarna tekende de band als eerste in Nederland een platencontract met het iconische jazzlabel Blue Note. De band brak door naar het brede publiek met het album Sex ‘n’ Jazz waarop ook Marvin Gaye en Paul Carrack te horen zijn. Het album werd met drievoudig platina onderscheiden en is tot op heden het meest verkochte Nederlandse jazzalbum aller tijden.

Met zangeres Dorona Alberti als stralend middelpunt is Gare du Nord uitgegroeid tot een energieke liveband die garant staat voor volle zalen. Na het afscheid van het Nederlandse publiek in 2018 keert de band eenmalig terug naar diverse podia om het 20-jarig jubileum te vieren met de fans. Uiteraard staan hits als You’re My Medicine, We Still Grow en Beautiful Day op de setlijst, en speciaal voor deze tour bevat de show ook klassieke tracks en verrassende deep cuts die niet eerder live zijn gespeeld.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 30.10

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 30,10