Gas en licht: Hoe hou ik mijn energierekening in de hand

8 oktober, Noord-Nederlands Trein en Tram Museum in ZUIDBROEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Thema-avond waarbij ervaringen en oplossingen worden uitgewisseld om de energierekening laag te houden komende winter. Tijdens deze bijeenkomst van de CD Club gaan we het hebben over het thema gas en licht of beter gezegd: gas en energie. Tijdens deze bijeenkomst willen we je vragen om jouw oplossi...

Lees meer

Thema-avond waarbij ervaringen en oplossingen worden uitgewisseld om de energierekening laag te houden komende winter.

Tijdens deze bijeenkomst van de CD Club gaan we het hebben over het thema gas en licht of beter gezegd: gas en energie. Tijdens deze bijeenkomst willen we je vragen om jouw oplossingen mee te nemen, bij voorkeur fysiek. Hoe los jij het op om zonder stroom of gas te koken? Hoe ga jij besparen op je energierekening? Dit mag middels foto's, video's of misschien dat je je oplossing wel fysiek mee kan brengen. Heb je nog geen oplossingen, maar kom je voor inspiratie? Ook dan ben je van harte welkom!

Het is benodigd om van te voren je aan te melden voor deze bijeenkomst. De aanmelding is pas definitief na ontvangst van de betaling. Het is niet mogelijk om aan de deur een kaartje te kopen. Opg. t.me/cdclubnl.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 19:30 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00 € 5.00
Kinderen : € 5.00 (t/m 18 jaar) € 5.00 (t/m 18 jaar)

Voorverkoop: Het is benodigd om van te voren je aan te melden voor deze bijeenkomst. De aanmelding is pas definitief na ontvangst van de betaling. Het is niet mogelijk om aan de deur een kaartje te kopen..

Waar is het?

Noord-Nederlands Trein en Tram Museum
Stationsstraat 5
9636 BA ZUIDBROEK

€ 5,00