Gea Karhof

22 mei, Podium Nicolaaskerk in KLOOSTERBUREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kunstenaar Gea Karhof wordt door filosofe Catharina de Haas geïnterviewd. Op speelse wijze vertelt ze over haar manier van werken. Tevens zal ze ter plekke haar techniek demonstreren door één ets met de hand in te kleuren. Het werk van Gea Karhof neemt in de wereld van de prentkunst een unieke pla...

Lees meer

Kunstenaar Gea Karhof wordt door filosofe Catharina de Haas geïnterviewd. Op speelse wijze vertelt ze over haar manier van werken. Tevens zal ze ter plekke haar techniek demonstreren door één ets met de hand in te kleuren.

Het werk van Gea Karhof neemt in de wereld van de prentkunst een unieke plaats in. Na haar opleiding aan de Rietveldacademie ontwikkelde zij een heel persoonlijke toepassing van de etstechniek. Ze maakt reizen naar verre cultuurgebieden die een eindeloze inspiratiebron vormen. Maar ook de striphelden uit haar jeugd krijgen een plaats in haar werk, waarin heden en verleden in een sprookjesachtige wereld samenkomen.

De prenten van Gea Karhof worden in een beperkte oplage gedrukt en daarna met de hand ingekleurd. Ondanks deze bewerkelijke techniek heeft ze een indrukwekkende lijst van jaarlijkse tentoonstellingen en grafiekbiënnales in binnen- en buitenland.

Na afloop van het interview en de demonstratie openen we de expositie en krijgen aanwezigen een feestelijk drankje aangeboden.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Podium Nicolaaskerk
Sint Jansstraat 8
9977 RT KLOOSTERBUREN
info@kloosterenburen.nl

€ 5,00