Gees in Wintersfeer

25 november t/m 26 november, Centrum in GEES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het prachtige dorp Gees, met zijn karakteristieke Saksische boerderijen, is dan omgetoverd in een sfeervol verlicht wintersdorp. De verlichte route leidt u langs de authentieke boerderijen. Velen hebben de baanderdeuren van hun deel of schuren voor u als bezoeker opengesteld. Hier kunt genieten va...

Lees meer

Het prachtige dorp Gees, met zijn karakteristieke Saksische boerderijen, is dan omgetoverd in een sfeervol verlicht wintersdorp.

De verlichte route leidt u langs de authentieke boerderijen. Velen hebben de baanderdeuren van hun deel of schuren voor u als bezoeker opengesteld. Hier kunt genieten van allerlei activiteiten (zowel binnen als buiten) op het gebied van kunst, natuur, cultuur, muziek, proeverijen, demonstraties en verkoop van allerlei producten.

Langs de gehele verlichte route zijn er voldoende mogelijkheden om iets te eten, te drinken of even lekker uit te rusten. Tijdens het evenement is het dorp Gees afgesloten voor verkeer. Wel rijdt het openbaar vervoer. Er worden huifkarren ingezet om bezoekers te vervoeren naar de diverse activiteiten.

Er hoeft geen entree betaald te worden en ook het parkeren is gratis. Voor mindervaliden zijn speciale parkeerplaatsen aanwezig (alleen met geldige invalide parkeerkaart). De verkeersregelaars wijzen u de weg naar de verschillende parkeerplaatsen. Een programmaboekje, met plattegrond, is gratis verkrijgbaar. Deze wordt verstrekt bij de meerdere ingangen van het dorp en bij de plaatselijke ondernemers.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 15:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Centrum

7863 PA GEES

gratis