Geloof en een hoop zonnepanelen

10 oktober, Trinitas in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op maandagavond vertelt Kees Posthumus over het boek ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’. Het boek gaat over geloof en duurzaamheid. Geloof en een hoop zonnepanelen Op maandagavond 10 oktober vertelt Kees Posthumus in Trinitas over het boek ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’, dat hij schreef in opdra...

Lees meer

Op maandagavond vertelt Kees Posthumus over het boek ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’. Het boek gaat over geloof en duurzaamheid.

Geloof en een hoop zonnepanelen

Op maandagavond 10 oktober vertelt Kees Posthumus in Trinitas over het boek ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’, dat hij schreef in opdracht van GroeneKerken. Het boek gaat over geloof en duurzaamheid.

Bij GroeneKerken zijn tegen de vierhonderd kerken aangesloten. In het boek staan interviews met Groene Kerken uit verschillende geloofstradities. Van Jodendom, via de oecumene, diverse christelijke kerken en de evangelische beweging tot aan de islam. Enthousiaste pleitbezorgers van duurzaamheid vertellen over wat het praktisch betekent om een Groene Kerk te zijn. Theologen en kerkleiders leggen uit waarom gelovigen zich inzetten voor duurzaamheid.

Het is een gevarieerd boek, met naast interviews verdiepende artikelen, reportages, vegetarische recepten, liturgische teksten en cartoons. Er staan ook een aantal eigen scheppingsverhalen, die Kees in Trinitas live zal vertellen.

Kees Posthumus is verhalenverteller, kerkjournalist en dagvoorzitter.

Lees minder

Data en tijden

ma 10 oktober 2022 : 19:30 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.00

Toelichting: incl. consumptie.

Waar is het?

Trinitas
Coehoorn van Scheltingaweg 1
8442 EZ HEERENVEEN
0513 623463