Gemengd koor The Special Singers

16 oktober, NH Kerk (Mariakerk) in UITHUIZERMEEDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 16 oktober 2022 organiseert Gemengd koor The Special Singers voor het eerst na de coronapandemie weer een Zondagmiddagconcert. Het concert wordt gehouden in de prachtige, sfeervolle Mariakerk, Torenstraat 26 in Uithuizermeeden, aanvang 15.00 uur. Voor de pandemie organiseerde het koor diverse ui...

Lees meer

Op 16 oktober 2022 organiseert Gemengd koor The Special Singers voor het eerst na de coronapandemie weer een Zondagmiddagconcert. Het concert wordt gehouden in de prachtige, sfeervolle Mariakerk, Torenstraat 26 in Uithuizermeeden, aanvang 15.00 uur.

Voor de pandemie organiseerde het koor diverse uiterst succesvolle zondagmiddagconcerten en hieraan wordt op 16 oktober een vervolg gegeven.

Het repertoire van het koor is zeer divers. Zo worden stukken uit musicals gezongen, maar staat bijvoorbeeld ook het wereldberoemde “Amazing Grace” op het programma. Medewerking wordt verleend door sopraan Ellen Palmen, die ook samen met het koor gaat optreden.

De muzikale leiding is in handen van dirigent Nico Dijkman. Jan Beukema begeleidt op piano en hij zal ook het bekende Hinszorgel gaan bespelen.

U bent van harte uitgenodigd om dit eerste Zondagmiddagconcert na de coronapandemie bij te wonen. Koffie/thee is in de pauze verkrijgbaar.

De toegang is gratis. Wel wordt een inzameling ter bestrijding van de kosten gehouden.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 16 oktober 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: er wordt een inzameling ter bestrijding van de kosten gehouden.

Waar is het?

NH Kerk (Mariakerk)
Torenstraat 26
9982 AX UITHUIZERMEEDEN