Ger speelt Queen

17 september, Rensentheater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ger Savelkoul herinneren jullie je vast nog wel, niet? Dan was je één van de gelukkigen die begin juni, net na de lockdown, de voorstelling “The Story Of ... Prince” heeft mogen bijwonen! Nou, die Ger komt nogmaals naar Het Rensentheater, deze keer met zijn Queen Tribute. Het repertoire van Queen ...

Lees meer

Ger Savelkoul herinneren jullie je vast nog wel, niet?

Dan was je één van de gelukkigen die begin juni, net na de lockdown, de voorstelling “The Story Of ... Prince” heeft mogen bijwonen! Nou, die Ger komt nogmaals naar Het Rensentheater, deze keer met zijn Queen Tribute.

Het repertoire van Queen zit namelijk in Gers DNA verweven. De epische muziek van deze band en het showmanship van Freddie Mercury vormen een dagelijkse inspiratiebron voor Ger en het is niet minder dan onvermijdelijk dat er ooit een tribute-act zou komen.

Met een complete band? Nee. Solo. Achter de piano. Met genoeg ruimte voor persoonlijke favorieten van het publiek, maar ook de geheide krakers zullen voorbij komen, hier en daar ondersteund door de klanken van Roger, John, Brian en Freddie zelf. Zonder snor, catsuit of overbeet, maar mét gepaste grootheidswaan. Want de show moet doorgaan.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 september 2021 : 21:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 21.25

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Rensentheater
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN

€ 21,25

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader