Gert van Hoef

13 augustus, Magnuskerk in BELLINGWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Orgel; klassiek. Op zaterdagavond 13 augustus om 19.30 uur geeft de zeer getalenteerde Gert van Hoef uit Barneveld weer een orgelconcert in de Magnuskerk. Gert van Hoef geniet grote bekendheid (you tube) en geeft vele concerten in binnen en buitenland. Gert van Hoef heeft al meerdere keren met gr...

Lees meer

Orgel; klassiek.

Op zaterdagavond 13 augustus om 19.30 uur geeft de zeer getalenteerde Gert van Hoef uit Barneveld weer een orgelconcert in de Magnuskerk. Gert van Hoef geniet grote bekendheid (you tube) en geeft vele concerten in binnen en buitenland.

Gert van Hoef heeft al meerdere keren met groot succes een concert in de Magnuskerk gegeven Hij heeft hier veel orgelliefhebbers laaiend enthousiast gemaakt. Hij weet met zijn muziek mensen echt te raken! We zijn ervan overtuigd, dat de onlangs gereed gekomen technische restauratie, hem zal inspireren nog meer uit het orgel te halen!

Gert van Hoef heeft weer aansprekend programma samengesteld. Naast beroemde componisten als Händel en Bach staan ook koralen van bekende organisten als J. Zwart (Psalm 77) en F. Asma (Psalm 121) op het programma. Gert speelt ook een eigen improvisatie van “Jezus paid it all”.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 augustus 2022 : 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 7.00

Waar is het?

Magnuskerk
Hoofdweg 227
9695 AG BELLINGWOLDE
0597 531391

€ 7,00