Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen - De Pannekoekencaravan

13 september, SPOT/Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Pannekoekencaravan is een poedersuikerzoete theateravond over vriendschap, ambitie en hoop. Ruim tien jaar geleden zagen Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geen brood meer in de journalistiek. Het was tijd om het over een andere boeg te gooien. Ze kochten een pannenkoekencaravan en doopten...

Lees meer

De Pannekoekencaravan is een poedersuikerzoete theateravond over vriendschap, ambitie en hoop. Ruim tien jaar geleden zagen Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geen brood meer in de journalistiek.

Het was tijd om het over een andere boeg te gooien. Ze kochten een pannenkoekencaravan en doopten zichzelf foodtruckondernemer voordat er überhaupt foodtruckondernemers bestonden. Met wisselend, vooral tegenvallend succes trokken zij twee jaar lang stad en land af voordat ze berooid en een illusie armer terugkeerden naar de journalistiek. Inmiddels is het verwerkingsproces voltooid, zijn de brandwonden geheeld en maken Gijs en Marcel van hun verhaal een avondvullende voorstelling.

De Pannekoekencaravan is een poedersuikerzoete theateravond over vriendschap, ambitie en hoop. Gijs Groenteman: “Ik vind streetfood een heel moeilijke en vreugdeloze business.”. Gijs Groenteman is interviewer en columnist voor onder andere de Volkskrant. Hij maakt de succesvolle podcasts De Grote Harry Bannink Podcast, Teun en Gijs Vertellen Alles en Met Groenteman in de Kast. Ook werkt hij mee aan de satirische talkshow Promenade. Marcel van Roosmalen is columnist voor NRC Handelsblad, NPO Radio1 en Studio Voetbal. Ook is hij bekend van zijn boeken over onder andere Vitesse en maakt hij de podcast De Krokante Leesmap. Vorig seizoen was hij te zien in de voorstelling Dit is Nederland. Gijs en Marcel maken samen Media Inside, een wekelijks tv-programma over media voor BNNVara.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 13 september 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

SPOT/Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@spotgroningen.nl