Go Now! The music of the Moody Blues

22 april 2023, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Go Now! The music of the Moody Blues is een kans voor fans om deze tijdloze muziek live te ervaren, als eerbetoon aan de grootste klassieke rockband. Gordy Marshall heeft 25 jaar lang met The Moody Blues opgetreden en tal van platen met hen opgenomen en was tevens één van de leden van Jeff Wayne’s ...

Lees meer

Go Now! The music of the Moody Blues is een kans voor fans om deze tijdloze muziek live te ervaren, als eerbetoon aan de grootste klassieke rockband.

Gordy Marshall heeft 25 jaar lang met The Moody Blues opgetreden en tal van platen met hen opgenomen en was tevens één van de leden van Jeff Wayne’s The War of the Worlds. Samen met Mick Wilson (20 jaar lead singer van 10CC) vormen zij nu een supergroep van muzikanten, zangers en componisten van wereldklasse die wederom zorgvuldig een geweldige Moody Blues show hebben gecreëerd. Deze show is een feest der herkenning met alle klassieke hits als Nights in White Satin, Go Now, Tuesday Afternoon, Legend of a Mind (Timothy Leary’s Dead), I Know You’re Out There Somewhere, Question, Isn’t Life Strange plus de nummers Forever Autumn en Eve of the War van Jeff Wayne’s The War of the Worlds.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 april 2023 : 20:00 - 23:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 25.00 € 22.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 25,00