Goldband

8 december, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Band; elektropop. Support: Huub Prins. Goldband is onvermijdelijk DE band van het moment. De boys van goud wisten vorig jaar in no-time de grote zaal van de Oosterpoort uit te verkopen, en dat terwijl ze oorspronkelijk voor de binnenzaal (kleinste zaal) geboekt waren. Bevrijdingsfestival Groningen ...

Lees meer

Band; elektropop. Support: Huub Prins.

Goldband is onvermijdelijk DE band van het moment. De boys van goud wisten vorig jaar in no-time de grote zaal van de Oosterpoort uit te verkopen, en dat terwijl ze oorspronkelijk voor de binnenzaal (kleinste zaal) geboekt waren. Bevrijdingsfestival Groningen waren ze de terechte afsluiter en deze zomer staan ze op alle grote festivals… MAINSTAGE!

De zingende stukadoors brengen onmiskenbare elektronische pop waarin een vleug(je) 80’s nooit ver weg lijkt. Nummers als De Langste Nacht, Noodgeval en De Wereld van debuutalbum Betaalbare Romantiek groeiden uit tot flinke hits en bangers als Witte Was en Mijn Stad zijn inmiddels klassiekers te noemen. Noteer dus 8 december met dikke vette letters in je agenda; want dan staat de roemruchte livesensatie wederom in De Oosterpoort!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 8 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.60

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 25,60