Golden Dawn Arkestra

5 juni, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het twaalfkoppige collectief Golden Dawn Arkestra is een groep kunstenaars die de wereld afreizen met een kosmische boodschap. Het twaalfkoppige collectief Golden Dawn Arkestra is een groep kunstenaars die de wereld afreizen met een kosmische boodschap: “Muziek overstijgt tijd en ruimte”. Hun sound...

Lees meer

Het twaalfkoppige collectief Golden Dawn Arkestra is een groep kunstenaars die de wereld afreizen met een kosmische boodschap.

Het twaalfkoppige collectief Golden Dawn Arkestra is een groep kunstenaars die de wereld afreizen met een kosmische boodschap: “Muziek overstijgt tijd en ruimte”. Hun sound zit ergens tussen disco, soul, psych rock en Braziliaanse tropicália. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om de planeet hiermee te redden en ons te overstijgen!

Zelf hebben ze Texas als hun aardse woonplaats, maar zitten hun discipelen verspreid over de hele wereld. Golden Dawn Arkestra is meer dan zomaar een band, het zijn namelijk tijdreizigers die al miljoenen jaren door de ruimte reizen. Gekleed in wijde gewaden en koninklijke ornamenten overdonderen ze je met een muur van percussie, drums, gitaren en samenzang. Neem al je zorgen mee en laat ze los, want deze zonnekinderen bezitten helende krachten!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 5 juni 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.00 € 16.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 16,00