Goodman Moods - Tribute to Benny Goodman

14 januari 2023, Cultuurhuus Braakhekke in BATHMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze avond staat geheel in het teken van de swingtijd van de meest beroemde swingende klarinettist Benny Goodman die volle zalen trok in de jaren 40, 50 en 60 van de vorige eeuw. Er werd in die tijd stevig gedanst op nummers als Don’t be that way, Airmail Special, Flying Home en vele andere prachtig...

Lees meer

Deze avond staat geheel in het teken van de swingtijd van de meest beroemde swingende klarinettist Benny Goodman die volle zalen trok in de jaren 40, 50 en 60 van de vorige eeuw. Er werd in die tijd stevig gedanst op nummers als Don’t be that way, Airmail Special, Flying Home en vele andere prachtige melodieën.

Met z’n grote orkest, maar ook met het combo met o.a. vibrafonist Lionel Hampton en pianist Teddy Wilson scoorde de ‘king of swing’ de ene hit na de andere.

Goodman Moods, gevormd door vibrafonist Hein de Jong, klarinettisten André Jansen en Peter Swart, pianist Hajé Nordbeck, contrabassist Frans Tunderman en drummer Jan ter Maat, brengen met dit swingende gezelschap een eerbetoon aan de grootmeester op de klarinet en doen de tijd van toen herleven.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 14 januari 2023 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Cultuurhuus Braakhekke
Schoolstraat 6a
7437 AE BATHMEN
0570542420
www.cultuurhuusbraakhekke.nl
info@cultuurhuusbraakhekke.nl

€ 12,50