Gooi maar in mijn pet

25 september, Centrum in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Straatfestival in het centrum van Emmen. Je kunt meedoen aan dit festival als je het leuk vindt om te spelen op straat en je muziek aan een grote groep mensen wilt laten horen. Aan het festival mogen zowel professionele muzikanten als amateurs deelnemen, in elke leeftijdscategorie, met elk instrum...

Lees meer

Straatfestival in het centrum van Emmen.

Je kunt meedoen aan dit festival als je het leuk vindt om te spelen op straat en je muziek aan een grote groep mensen wilt laten horen. Aan het festival mogen zowel professionele muzikanten als amateurs deelnemen, in elke leeftijdscategorie, met elk instrument. Spontaniteit voert de boventoon. Het is aan het publiek om te beslissen naar wie ze willen luisteren.

Denk dus goed na over je act en de straatwaardigheid ervan. Geen drumstel, maar djembé, cajon of bijvoorbeeld potten en pannen. Geen elektrische gitaar, maar een akoestische. Kortom, de nadruk ligt op onversterkt spelen. Deze creativiteit wordt beoordeeld en gewaardeerd door een jury.

Iedere muzikant krijgt een eigen plek toegewezen in het centrum van Emmen.

Zoals de naam “Gooi maar in mijn pet” al verklapt, is het toegestaan de pet te gebruiken. Graag zelfs. Indien je als muzikant of muzikantengroep de opbrengst schenkt aan een goed doel, laat het even weten, dan kunnen wij dit meenemen in de promotie.

Er zal een professionele jury aanwezig zijn. Dit houdt in dat de kwaliteit van elke deelnemer of groep beoordeeld wordt. Sfeer en originaliteit zullen een belangrijk onderdeel van het juryrapport zijn. Vooral of je act straatmuzikantwaardig en akoestisch is. Er zijn prijzen te winnen, maar deelnemen is al een ontzettend leuke ervaring!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 13:00 - 17:00

Waar is het?

Centrum

7811 JS EMMEN