Grasnapolsky Festival

30 juli t/m 1 augustus, Fabriek De Toekomst in SCHEEMDA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van 30 juli tot en met 1 augustus is er een speciale editie van Grasnapolsky bij Fabriek de Toekomst in Scheemda. Zomereditie Grasnapolsky op 30 juli t/m 1 augustus Lichtpuntjes in de toekomst: van 30 juli tot en met 1 augustus 2021 strijken we neer in en rondom De Toekomst in Scheemda voor een sp...

Lees meer

Van 30 juli tot en met 1 augustus is er een speciale editie van Grasnapolsky bij Fabriek de Toekomst in Scheemda.

Zomereditie Grasnapolsky op 30 juli t/m 1 augustus

Lichtpuntjes in de toekomst: van 30 juli tot en met 1 augustus 2021 strijken we neer in en rondom De Toekomst in Scheemda voor een speciale, zomerse editie van Grasnapolsky. Met zon, natuur, kunst, muziek en kamperen. Met jou.

We trekken ‘Weg uit de stad’, het thema van deze editie. Op ons vertrouwde festivalterrein van fabriek De Toekomst vieren we het leven buiten de stad in alle vormen. De geur van zomer in je neus. Vrijheid, lucht en ruimte na ruim een jaar binnen te zijn gebleven.

Grasnapolsky in de zomer
Grasnapolsky in de zomer, dat betekent intieme optredens op bijzondere locaties bij De Toekomst. Een vuurplaats in het open veld met kleinschalige programma’s, een amfitheater van strobalen. Dansen in graancirkels en op expeditie door het Groningse land. Een festivalterrein met ontbijtcafé, openluchtbioscoop en kampeerplek in het detailverliefde Grasnapolsky-jasje gestoken. Je leest het goed: het terrein rondom De Toekomst wordt ingericht als festivalcamping, waar je je eigen tent, camper of caravan kunt neerzetten. Met een campingwinkel (de Grasnastoresky!), maar waar ook het hele weekend vanalles te beleven is.

Programma en tickets
Dit zijn de allereerste namen voor het muziekprogramma van Grasnapolsky 2021: LUWTEN • The Vices • Paceshifters • EMY • Kids With Buns • The Haunted Youth • PAARD. Weekendtickets kosten €147,50* inclusief een plek op de camping met je eigen tent. Daar bovenop kun je een upgrade bestellen om met je camper of caravan te komen, of een glamping plek te boeken.

Wil je meer weten over deze bijzondere editie van Grasnapolsky? Lees meer over tickets, programma en camping in onze FAQ.

Gras en corona
Binnen de grenzen van het mogelijke, richten we onze blik op De Toekomst. We gaan ervan uit dat we binnen de coronamaatregelen ons festival veilig en verantwoord kunnen vieren en zullen daar echt álles aan doen – op een vertrouwde Gras manier. We passen het festival en het programma aan aan de maatregelen die dan gelden. Dat betekent dat er voor deze editie een beperkt aantal tickets wordt verkocht. Wacht dus niet te lang met bestellen.

*Tickets zijn exclusief servicekosten, parkeerkaart en/of busreis, camperplek en/of upgrade naar een glamping plek. Mocht Grasnapolsky onverhoopt toch niet door kunnen gaan, krijg je altijd je geld terug.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 juli 2021 : tot 3:00
za 31 juli 2021 : tot 3:00
zo 1 augustus 2021 : tot 0:00

Toelichting: Openingstijden: Campingterrein Camping open: vrijdag 30 juli om 12:00 Camping dicht: maandag 2 augustus om 12:00 Festivalterrein Vrijdag 30 juli 12:00 - 03:00 Zaterdag 31 juli 12:00 - 03:00 Zondag 1 augustus 12:00 - 00:00

Prijzen

Volwassenen : € 147.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Fabriek De Toekomst
Scheemdermeersterweg 37
9679 TP SCHEEMDA

€ 147,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader