Graspop Festival

21 mei, Festivalterrein a/d Mathenesserweg in RASQUERT

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Graspop Festival Baflo 2022 met uitgebreid blues- en popfestival. Miss Montreal, Laurence Jones Band en de Nederlandse popsensatie Rondé. Graspop Festival Baflo pakt groots uit tijdens 30 jarig bestaan op zaterdag 21 mei 2022. Graspop Festival Baflo. Het Graspop Festival Baflo viert zijn 30-jarige...

Lees meer

Graspop Festival Baflo 2022 met uitgebreid blues- en popfestival. Miss Montreal, Laurence Jones Band en de Nederlandse popsensatie Rondé.

Graspop Festival Baflo pakt groots uit tijdens 30 jarig bestaan op zaterdag 21 mei 2022.

Graspop Festival Baflo. Het Graspop Festival Baflo viert zijn 30-jarige bestaan. Een periode waarin het festival een uitstekende naam in Noord- Groningen heeft opgebouwd. Ook vanwege het feit dat de laatste twee edities waren geschrapt, was er des te meer redenen om de bezoekers dit jaar een uitgebreid blues- en popfestival te presenteren. Met o.a. optreden van Miss Montreal, Laurence Jones Band en de Nederlandse popsensatie Rondé.

Zaterdag 21 mei om 15.30 uur op de ijsbaan van Rasquert begint deze editie met een sterk blues georiënteerd programma. De vraag naar blues is de laatste jaren enorm gegroeid. Ook mede dankzij Johan Derksen zijn internationale bluesfestival in Grolloo, het jaarlijkse mekka voor iedere bluesliefhebber. De Nederlandse blueshelden Ralph De Jongh XL, Electric Hollers, Erwin Java Travel Party (met speciale gast Sean Webster) en Wild Romance (met Dany Lademacher) zullen de toon zetten , waarna de sensationele Britse bluesgitarist Laurence Jones met band dit blok zal afsluiten.
In de loop van de avond zullen ook diverse veelgevraagde pop-, rock- en dance-acts optreden tijdens Graspop Festival Baflo. Miss Montreal stond twee jaar geleden ook al op het affiche van Graspop Festival Baflo. Miss Montreal heeft geen introductie nodig, deze dame rijgt met haar band talloze Engels- en Nederlandstalige hits aan een. Nieuwkomer Rondé is een popband die zeer populair is in Nederland. Op veel Nederlandse radiostations zijn ze inmiddels te horen. De band scoorde al diverse hits, die hoog in de Nederlandse hitlijsten stonden. De Daredevils staan garant voor een feest en sluiten de avond af met een knallend optreden. Diverse bekende hits in een breed genre zullen de revue passeren.

Dancestage. Ook dit jaar is er weer de Dancestage voor jong en oud, met diverse uiteenlopende dance-acts . Naast de Rotterdamse formatie Druiprek (dance/rave), zullen Issa Vibe (hiphop/rap) , Bombarie en de rijzende ster Trobi een optreden verzorgen. Deze 21-jarige Bryan du Chatenier, beter bekend als Trobi, is dj en producer. Hij heeft vele hits op zijn naam staan samen met artiesten als Ronnie Flex, Josylvio, Mula B, Frenna en Sevn Alias. De organisatie wil deze line-up nog verder aanvullen.

Talentenpodium. De organisatie is trots om voor het eerst het talentenpodium van Graspop Festival Baflo te presenteren. Op dit podium treedt Traverus op, de winnaar van de Graspoll Talentbattle 2022. Verder is de Drentse band Skroetbalg gevraagd om een dampende set neer te zetten op dit podium. Skroetbalg is een zeer getalenteerde band die grappige nummers in hun eigen dialect brengen. Ook zal de band Money & The Man een optreden verzorgen op dit podium. Een tweemans-formatie die garagerock mengen met blues en rock & roll.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 15:30 - 1:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 30.00 € 25.00

Voorverkoop: https://graspop-festival.nl/tickets/; voorverkoopadressen Grandcafé De Hoek (Baflo); Kapsalon Martinique (Baflo); Coop Verstraete (Baflo); Plato (Groningen); Primera (Bedum); Primera (Uithuizen); Spar (Warffum); Bakkerij Peters (Leens); Van de Meulen (Eenrum); Sporthuis Winsum (Winsum).

Waar is het?

Festivalterrein a/d Mathenesserweg
Mathenesserweg 4
9955 VT RASQUERT

€ 30,00