Great Big World

4 november, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Theaterconcert van The BlueBirds (Krystl, Rachèl Louise e.a.) The BlueBirds ken je als drie singer/songwriters (Elske deWall, Krystl & Rachèl Louise) die elkaar vonden in de countrymuziek, in de americana. Elske DeWall heeft de band verlaten, waar het live optredens betreft, maar toch breiden The B...

Lees meer

Theaterconcert van The BlueBirds (Krystl, Rachèl Louise e.a.)

The BlueBirds ken je als drie singer/songwriters (Elske deWall, Krystl & Rachèl Louise) die elkaar vonden in de countrymuziek, in de americana. Elske DeWall heeft de band verlaten, waar het live optredens betreft, maar toch breiden The BlueBirds uit! Vanaf 2021 zijn The BlueBirds een collectief, waarin Krystl en Rachèl Louise de leiding nemen als vaste ‘Birds’. Zij werken aan een nieuw album, dat in oktober uitkomt, en werken met verschillende vrouwelijke vocalisten en songwriters, waaronder Janne Schra, Birgit Schuurman en Leonie Meijer. Elske deWall blijft onderdeel van het collectief, maar geeft komende tijd voorrang aan haar soloprojecten.

Het tweede album van The BlueBirds heeft een nieuwe sound, geïnspireerd door indie en folk muziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert. Deze mooie, persoonlijke liedjes met organische arrangementen worden aangevuld met subtiele sounds en een filmische sfeer. En Krystl en Rachèl Louise zijn live op het podium toch gewoon met drie, want de dames nodigen namelijk voor iedere show een Nederlandse zangeres uit als gast. Wie in Heerenveen mee komt, weten we pas later.

Lees minder

Data en tijden

do 4 november 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 23.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl

€ 23,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader